Word de coach die jij wilt worden via een coaching opleiding - Brout

Coaches helpen sporters slechte gewoonten te doorbreken en hun houding te veranderen, zodat ze beter worden en hun doelen bereiken. Coaches brengen zo'n hoog niveau in het 'spel' van de sport, het voegt motivatie toe die de atleten oriënteert op hun innerlijke behoefte. Het werk van de coaches staat centraal bij het creëren van een cultuur van motivatie van binnenuit en het ontwikkelen van de motivatie van individuele atleten. Coaches moeten voortdurend werken aan het ontwikkelen van hoge niveaus van individuele en teammotivatie door, d.w.z. 'coaching to self,' atleten te helpen zelfvertrouwen te ontwikkelen door een sfeer van vertrouwen, hen te helpen hun rol te begrijpen en hen uit hun comfortzone te halen; ook moeten ze hen hulpmiddelen geven om succesvol te zijn en hun eigen wedstrijd te winnen. Communicatie is zeer belangrijk in dit proces.

Sommigen vragen zich misschien af wat de motivatie voor coaching is en hoe coaching verbonden kan worden met persoonlijke ontwikkeling en zelfs sport? Het is niet iets dat aan en uit kan worden gezet; het is allemaal onderdeel van één en hetzelfde. De motivatie is de innerlijke behoefte die we allemaal hebben en het komt allemaal uit verschillende delen van de geest. Het begint allemaal binnenin ons, in onze geest, het moet uit het hoofd komen. Zowel interne als externe factoren beïnvloeden de motivatie, geen enkel persoon kan altijd door dezelfde dingen gemotiveerd worden. Soms voelen we ons gemotiveerd door onze teams; andere keren voelen we ons uitgedaagd of gemotiveerd door externe factoren.

Bij coaching gaat het erom de leeftijden van onze individualiteit te ontsluiten, hen te helpen resultaten te creëren die nog nooit eerder zijn gezien, nog nooit eerder zijn ontmoet. Het gaat over het helpen vervangen van oude, beperkende gewoonten door nieuwe, zelf-empowererende gewoonten. Het gaat over de macht hebben om de ander een keuze te laten maken over zijn eigen toekomst.

Als je de motivatie hebt om te coachen en je weet dat je de eigenschappen bezit die nodig zijn om een goede coach te zijn, zou je een coachpraktijk kunnen openen en passie in je leven kunnen brengen. U zou potentiële cliënten kunnen helpen gelukkiger te worden, mondiger en vrij van middelmatigheid of inertie – de grote beloning van goede coaching.

Author