We hanteren een holistische benadering van de problemen van onze cliënten. Dat betekent dat we kijken naar hun leven, mentale gezondheid en levensstijl, niet alleen naar hun lichamelijke ziekte of handicap. Als resultaat zijn we in staat om de grondoorzaken van ziekte aan te pakken en de symptomen te behandelen die complicaties hebben.

Voor en na foto's vergelijking van de voor en na resultaten zijn duidelijk. Zien is geloven! Na 5 dagen nazorg zijn we Scarred For Life!

Ons kantoor in Spanje is als een meterkast, met schoenen uit de meterkast geblazen!

Op deze brandende zekeringkast hebben we kleren in de inlaat, en we brengen er wat leven in. Terwijl het fysieke en mentale herontwaken plaatsvindt, leren we levenslessen, door dagelijkse Levensveranderingen. Elke dag, met het oog van de bedelaar vooruit, veranderen we ons leven ten goede. We staan ​​nu naakt en voelen ons thuis, zelfs met onze sokken uit, terwijl we rechtstreeks in de spiegel naar ons kijken. We weten nu dat er schoonheid in de spiegel is, maar schoonheid moet er centraal uitzien, niet door te kijken, maar door te weten. Als je weet waar je bent, in gehavende en verwarde delen waarvan je wenste dat je niet was gegroeid. Als je weet dat je twee hoofden hebt, ben je niet echt een winnaar, je bent gewoon een dwaas.

Nu de meterkast open is kunnen we duwen, trekken, sturen wat of waar we maar willen. We voelen ons vrij, krachtig, geïnspireerd. Het is moeilijk te geloven dat we zo'n controle hebben over onze creaties. Het voelt versterkend.

Dus wat te doen?

Ten eerste om externe ondersteuning, advies, begeleiding, vaak familie, vrienden te zoeken. Ze hebben het voordeel van perspectief, ervaring, kennis en kennis uit de eerste hand, meestal een gemeenschappelijke eigenschap, dat hebben we zelden, we wijzen hun mening vaak af.

Maar soms hebben ze ondersteuning nodig. Een echte vriend in het vlees is een enorme hulp. Hoewel, niet een waar we ons naar toe zullen haasten, ze zullen het kennen en begrijpen. Accepteer dat je een probleem hebt, het is beter om te weten wie je gaat helpen, want zij zullen er zijn om je te verankeren en je de Outside-In-ondersteuning te bieden die je nodig hebt.

En last but not least: neem een ​​hond! Een hond is geweldig om stress te verminderen, het is een vriend, het is oneindige liefde, het blaft naar je wanneer je het het minst wilt, en houdt van je tot het einde van je dagen. Honden zijn veelzijdig, ze eten geweldig, ze drinken, ze zijn geweldig om te loungen, ze zijn onbeweeglijk, ze zijn betrouwbaar en ze zullen je nooit vertellen om op te staan ​​voordat ze zichzelf hebben bevredigd. Een hond is veelzijdig en nu begrijp je waarom het hebben van een hond zo belangrijk is, ze waren hier toen je een kind was, ze waren er toen je een kind was, ze zullen er zijn als je een kind bent! Welke van al deze geweldige dierenvrienden zul je kiezen? Als je in dit leven overleeft zonder dat er iemand op je schouder zit, dan heb ik er vertrouwen in dat je in dit leven zult overleven en je eigen gezin zult stichten!

Ik laat u achter met een laatste vraag. Hoe ga jij je nieuwe beste vriend noemen? Zal het vriendelijk zijn, of zal het vijand zijn?

Author