Acne, Pores, Skin, Pimple, Female, Face, Skincare

kaarsvetMelatonine is een heel bijzonder hormoontherapie, want het regelt je circadiane ritmes – het patroon van je interne klok. Niemand weet precies wat deze cycli zijn, maar er wordt aangenomen dat ze een belangrijke rol spelen in hoe je je voelt. De productie van melatonine wordt geregeld door de pijnappelklier, en dat is waar de meeste van je hormonen vandaan komen. Dit zijn onder andere het grootste deel van je cholesterol, het grootste deel van je immuunsysteem, het grootste deel van je hersenactiviteit, je leervermogen, en melatonine.1 Het is ook belangrijk om contact te houden met je pijnappelklier, omdat die betrokken is bij het reguleren van melatonine.

We weten allemaal dat als we ouder worden, ons lichaam veranderingen doormaakt. Deze kunnen zijn: hormonale onevenwichtigheden, gewichtstoename, rimpels, verlies van spiermassa en -functie, slaperigheid, depressie, vermoeidheid, onregelmatige hartslag, en nog veel meer. Deze veranderingen zijn over het algemeen een gevolg van het ouder worden en kunnen met hormoontherapie worden doorgevoerd.

De meeste mensen zijn over het algemeen niet op de hoogte van deze veroudering en leeftijd gerelateerde problemen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste mensen zich er niet van bewust zijn dat ze leeftijdsgerelateerde problemen kunnen ondervinden totdat hun lichaam aanzienlijk is aangetast. Hormoontherapie is over het algemeen gericht op het creëren van een cohoba-omgeving in ons lichaam, en moet worden gezien als een manier om onze gezondheid te optimaliseren en uw herstel naar een volwaardig en gezond leven te versnellen.

Het menselijk lichaam is werkelijk een wonderbaarlijk iets. Er zijn veel verschillende processen die in het menselijk lichaam plaatsvinden. De stofwisseling van bepaalde voedingsstoffen en vitaminen wordt geregeld door de cellen hier in het lichaam. Ook het afgeven van bepaalde hormonen is een wonderbaarlijk iets. De menopauze wordt veroorzaakt door de inefficiëntie van het oestrogeen/progesteron-systeem van het lichaam. Dit veroorzaakt de manier waarop het lichaam functioneert, waarbij een aantal symptomen worden uitgelokt, en dit is waarom hormoontherapie zo effectief kan zijn bij het verlichten van de symptomen van de menopauze. Bepaalde symptomen worden hierdoor ook verlicht of volledig geëlimineerd, en daarom is hormoontherapie zeer doeltreffend voor het verlichten van de problemen die gepaard gaan met jong en vitaal blijven. De nieuwe studies en de vandaag beschikbare technologie helpen veel mensen om hun ideale lichaamstype te bereiken door middel van bio-identieke hormonen; dit betekent dat het lichaam nu in staat zal zijn om de vervanging van hormonen te reguleren om zo fit en gezond te kunnen blijven.

De symptomen van de menopauze worden sterk verminderd en gecontroleerd met behulp van hormoontherapie. Enkele van de voordelen die men ondervindt zijn:1. Vermindering van de symptomen van opvliegers,2. Vermindering van het risico op hart- en vaatziekten,3. Vermindering van het risico op beroerten,4. Vermindering van de kans op een hartaanval. Vermindering van het risico van beroertes en hartaanvallen,4. Vermindering van risico's op kanker,5. Vermindering van de symptomen van artritis,6. Het hebben van meer energie,7. 8. 15 – 20% vermindering van het risico op hartaanvallen en beroertes

Een van de beste manieren om hiervan te profiteren is het innemen van natuurlijke hormonen zoals di enorm, provermia, prostaglandine, en er is ook een breed scala aan aminozuren en voedingsstoffen ter vervanging van die welke verloren zijn gegaan, die zullen garanderen dat u uw leven lang gezond blijft.

Author